17/09/2018 | Leestijd 9 minuten

"Verkopen met aandacht, maakt mijn werk zoveel mooier."

Remco Seller (40) startte zijn retailloopbaan in de elektronica. Maar hij ervoer gebrek aan werk in deze branche en besloot over te stappen op die van de keukens, met succes. Remco: "Toen ik als verkoopadviseur bij Keukenmaxx startte, wist ik niks van keukens. Nu kan ik me geen mooiere niche voorstellen." 

Werken met aandacht

͞

Bij Keukenmaxx veranderde een gewone verkoopfunctie in mijn passie. Hier werk ik i

n het

͚

hoog

segment

͛

keukens. Deze keukens worden met liefde voor materiaal en oog voor detail, aan de

hand

van de wens van de klant, ontworpen. Dat betekent; verkopen met aandacht. Aand

acht voor het

product, maar vooral aandacht voor de klant. En dat maakt mijn werk zovee

l mooier.

͟

Niet goed, maar fantastisch

͞

In de keukenbranche zit je al snel vier uur met klanten rondom de tafel. Dat

vind ik ontzettend

gezellig. Ik leer mijn klanten in korte tijd heel goed kennen. Ik leer over

hun keukenwens, maar ook

over hun leven. Dat bepaalt immers het ontwerp van hun perfecte keuken. Een ke

uken gaat wel zo

͛

n

twintig jaar mee. Het ontwerp moet dan ook niet goed, maar fantastisch zi

jn. Daarin vind ik mijn

uitdaging. Met mijn klanten stel ik stap voor stap een keuken samen. Niks standaard

s, maar écht iets

wat bij de mensen zelf past. Het mogen aanbrengen van die persoonlijke touch, is

wat mijn baan de

allerleukste maakt.

͟

Vooroplopen in kennis

͞

Om klanten optimaal te kunnen adviseren, school ik me regelmatig bij. Dat

is ook nodig, want deze

branche staat nooit stil. Vrijwel wekelijks komt er nieuwe keukenapparatuur met

nieuwe

functionaliteiten op de markt. Daarover wil ik mijn klanten kunnen vertellen. Daarb

ij is er veel

concurrentie in deze branche. Voorop blijven lopen, is dus niet alleen leuk,

maar ook broodnodig.

͟

Ik heb er zin in!

͞

Mijn werk als verkoopadviseur is voor mij op dit moment ideaal. Het draait v

oor mij immers niet

alleen om de verkoop van een keuken, maar ook om het klantcontact en het

in detail samenstellen

van een perfect product. Mijn ambitie om filiaalmanager te worden, is dan

ook niet bijzonder groot.

Ik vind het gewoon nog veel te leuk om met mijn klanten rondom de t

afel te zitten. Ik heb nog 27 jaar

tot aan mijn pensioen. Ik zeg; kom maar op met die 27 jaar als verkoopadviseur. I

k heb er zin in!

͟

"Verkopen met aandacht, maakt mijn werk zoveel mooier."

"Om  klanten  optimaal  te  kunnen  adviseren,  school  ik  me  regelmatig  bij. Want  deze  branche  staat  nooit  stil."

Werken  met  aandacht

"Bij  Keukenmaxx  veranderde  een  gewone  verkoopfunctie  in  mijn  passie.  Ik  werk  hier in  het  'hogere  segment'.  Deze  keukens  worden  met  liefde  voor  materiaal  en  oog  voor  detail ontworpen,  aan  de  hand  van  de  wens  van  de  klant.  Dat  betekent;  verkopen  met  aandacht.  Aandacht  voor  het  product,  maar  vooral  aandacht  voor  de  klant.  En  dat  maakt  mijn  werk  zoveel  mooier."
 

Niet  goed,  maar  fantastisch 

"In  de  keukenbranche  zit  je  al  snel  vier  uur  met  klanten  rondom  de  tafel.  Dat  vind  ik  ontzettend  gezellig, want zo  leer ik mijn  klanten  in  korte  tijd  heel  goed  kennen.  Ik  leer  over  hun  keukenwens,  maar  ook  over  hun  leven.  Dat  bepaalt  immers  het  ontwerp  van  hun  perfecte  keuken.  Deze gaat  wel  zo'n  twintig  jaar  mee.  Het  ontwerp  moet  dan  ook  niet  goed,  maar  fantastisch  zijn.  Daarin  vind  ik  mijn  uitdaging.  Met  mijn  klanten  stel  ik  stap  voor  stap  een  keuken  samen.  Niks  standaards,  maar  écht  iets  wat  bij  de  mensen  zelf  past.  Het  mogen  aanbrengen  van  die  persoonlijke  touch,  is  wat  mijn  baan  de  allerleukste  maakt."
 

Vooroplopen  in  kennis 

"Om  klanten  optimaal  te  kunnen  adviseren,  school  ik  me  regelmatig  bij.  Dat  is  ook  nodig,  want  deze  branche  staat  nooit  stil.  Vrijwel  wekelijks  komt  er  nieuwe  keukenapparatuur  met  nieuwe  functionaliteiten  op  de  markt.  Daarover  wil  ik  mijn  klanten  kunnen  vertellen.  Daarbij  is  er  veel  concurrentie  in  deze  branche.  Voorop  blijven  lopen,  is  dus  niet  alleen  leuk,  maar  ook  broodnodig. Ik  heb  er  zin  in!  Mijn  werk  als  verkoopadviseur  is  voor  mij  op  dit  moment  ideaal.  Het  draait  voor  mij  immers  niet  alleen  om  de  verkoop  van  een  keuken,  maar  ook  om  het  klantcontact  en  het  in  detail  samenstellen  van  een  perfect  product.  Mijn  ambitie  om  filiaalmanager  te  worden,  is  dan  ook  niet  bijzonder  groot.  Ik  vind  het  gewoon  nog  veel  te  leuk  om  met  mijn  klanten  rondom  de  tafel  te  zitten.  Ik  heb  nog  27  jaar  tot  aan  mijn  pensioen.  Ik  zeg;  kom  maar  op  met  die  27  jaar  als  verkoopadviseur.  Ik  heb  er  zin  in!"

͞

Verkopen met aandacht, maakt mijn werk zoveel mooier

͟

Kort: Als verkoopadviseur bij Keukenmaxx heeft Remco zijn passie gevonden.

Remco Selier (40) startte zijn retailloopbaan in de elektron

ica. Hij ervoer minder werk in deze

branche en stapte over naar die van de keukens, met succes

. Remco:

͞

Toen ik als verkoopadviseur

bij Keukenmaxx startte, wist ik niks van keukens. Nu kan ik me ge

en leukere baan in een mooiere

niche voorstellen.

͟

Werken met aandacht

͞

Bij Keukenmaxx veranderde een gewone verkoopfunctie in mijn passie. Hier werk ik i

n het

͚

hoog

segment

͛

keukens. Deze keukens worden met liefde voor materiaal en oog voor detail, aan de

hand

van de wens van de klant, ontworpen. Dat betekent; verkopen met aandacht. Aand

acht voor het

product, maar vooral aandacht voor de klant. En dat maakt mijn werk zovee

l mooier.

͟

Niet goed, maar fantastisch

͞

In de keukenbranche zit je al snel vier uur met klanten rondom de tafel. Dat

vind ik ontzettend

gezellig. Ik leer mijn klanten in korte tijd heel goed kennen. Ik leer over

hun keukenwens, maar ook

over hun leven. Dat bepaalt immers het ontwerp van hun perfecte keuken. Een ke

uken gaat wel zo

͛

n

twintig jaar mee. Het ontwerp moet dan ook niet goed, maar fantastisch zi

jn. Daarin vind ik mijn

uitdaging. Met mijn klanten stel ik stap voor stap een keuken samen. Niks standaard

s, maar écht iets

wat bij de mensen zelf past. Het mogen aanbrengen van die persoonlijke touch, is

wat mijn baan de

allerleukste maakt.

͟

Vooroplopen in kennis

͞

Om klanten optimaal te kunnen adviseren, school ik me regelmatig bij. Dat

is ook nodig, want deze

branche staat nooit stil. Vrijwel wekelijks komt er nieuwe keukenapparatuur met

nieuwe

functionaliteiten op de markt. Daarover wil ik mijn klanten kunnen vertellen. Daarb

ij is er veel

concurrentie in deze branche. Voorop blijven lopen, is dus niet alleen leuk,

maar ook broodnodig.

͟

Ik heb er zin in!

͞

Mijn werk als verkoopadviseur is voor mij op dit moment ideaal. Het draait v

oor mij immers niet

alleen om de verkoop van een keuken, maar ook om het klantcontact en het

in detail samenstellen

van een perfect product. Mijn ambitie om filiaalmanager te worden, is dan

ook niet bijzonder groot.

Ik vind het gewoon nog veel te leuk om met mijn klanten rondom de t

afel te zitten. Ik heb nog 27 jaar

tot aan mijn pensioen. Ik zeg; kom maar op met die 27 jaar als verkoopadviseur. I

k heb er zin in!

͟